Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.
Menukort
-
Frokost
Menuen er gældende fra d. 19/03/24 – 29/04/24
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per. person.
Små kartofler, laurbærbladsemulsion, karse (V) – 125,-
Rygeostsalat, radiser, agurk, dild (V) – 135,-
Gammeldags modnede sild, krondild, creme fraiche, syltet morgenfrue, fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks, ramsløg, friskost, syltet fennikel, rapini – 150,-
Hønsesalat, syltet selleri, kål, æbler, bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar, cornichoner, kapers emulsion, svampekrokette – 150,-Lune Smørrebrød
Vi anbefaler 1-2 stykker per. person.
Svampetoast, pastinakchips, creme fraiche, surdejsbrød (V) – 165,-
Håndpillede rejer, avocado, tomat-hvidløgsemulsion, surdejsbrød – 175,-
Smørstegt og paneret rødspætte, kål- og rodfrugtremoulade, citron – 165,-
Smørstegt og paneret rødspætte, salat med håndpillede rejer, citron – 175,-Ost og Dessert
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade – 120,-
Rabarbertrifli, hvid chokolade, vaniljeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-Smørrebrødsmenu
Gælder ikke lune smørrebrød. Pris per person.
Vælg 2 stykker smørrebrød samt en dessert eller ost – 350,–Børnenes favorit
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave – 125,- -
Aften
Menuen er gældende fra d. 19/03/24 – 29/04/24
3-Retters Menu – 395,-
Uden dessert kr. 330,-
Foretter
Vælg mellem
Kørvelsuppe, pocheret æg, bacon
Rygeostsalat, radiser, agurk, dild (V)
Rimmet laksetatar, avocado, salsa verde
Håndpillede rejer, citron, tomat-hvidløgsemulsion, surdejsbrød (+45kr)Hovedretter
Vælg mellem
Ristet blomkål, danske ærter, valle velouté, ramsløgn (V)
Smørstegt og paneret rødspætte, kål- og rodfrugtremoulade, citron
Torsk, artiskokker, spinat, røget beurre blanc
Kyllingebryst, kartoffelgratin, sorte trompetsvampe, madeirasauceOst og Dessert
Vælg mellem
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade
Rabarbertrifli, hvid chokolade, vaniljeis
Petit Fours, fem stykker sødt
Appetizers
Hjemmelavet brød, smør – 20,-
Solsikkekernehummus, rugbrødschips – 35,-
Svampekroketter, 3 stk – 90,-Børnenes favorit
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave – 125,- -
Vin og drikkekort
Vin på Glas
Mousserende
NV, Cava Brut Nature, Maria Rigol Ordi, Catalunya, Spanien – 100,-Hvid
2022, Gruner Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Østrig – 115,-
2022, Sauvignon Blanc Kitzeck, Gerhard Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, Østrig – 125,-
2022, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Tyskland – 95,-
2021, Grauburgunder, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen (alcohol free 0.5%), Tyskland – 95,-
2022, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, Frankrig – 135,-
2019, Farmstead Chardonnay, Long Meadow Ranch, Napa Valley, USA – 135,-Orange
2022, Fetească Regală, Podgoria Sarica Niculitel, Rumænien – 105,-Rosé
2022, Gut Hardegg Gimple, Niederösterreich, Østrig – 95,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italien – 125,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, Frankrig – 135,-
NV, Provençal Rosé, alcohol – 0.0%, Étiquette, Denmark – 95,-
Rød
2022, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italien – 130,-
2021, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italien – 95,-
2019, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italien – 170,-
2021, Escartefigue Rouge, Domaine Labedens, Rhône, Frankrig – 115,-Sød
2021, Huxelrebe Spätlese, Gustavshof, Rheinhessen, Tyskland – 95,-
2014, Port Late Bottega Vintage, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115,-
NV, 3 years old dry, Barbeito, Madeira, Portugal – 95,-
Vin på Flaske
Mousserende
NV, Cava Brut Nature, Maria Rigol Ordi, Catalunya, Spanien – 550,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, Frankrig – 575,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, Frankrig – 850,-
NV, Eins Zwei Zero, Weingut Leitz, Rheingau (alcohol free), Tyskland – 450,-Hvid
2022, Gruner Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Wagram, Østrig – 550,-
2022, Sauvignon Blanc Kitzeck, Südsteiermark, Østrig – 575,-
2022, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Tyskland – 450,-
2021, Riesling, Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Tyskland – 725,-
2021, Grauburgunder, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen (alcohol free 0.5%), Germany – 450,-
2020, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, Frankrig – 550,-
2022, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, Frankrig – 600,-
2022, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, Frankrig – 600,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, Frankrig – 625,-
2021, Macon Loché, Domaine Couturier, Bourgogne, Frankrig – 650,-
2020, Mercurey Blanc Les Rochelles, Domaine MIA, Bourgogne, Frankrig – 875,-
2019, Saint Aubin Vignes Moingeon, Domaine Roux, Bourgogne, Frankrig – 900,-
2022, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italien – 575,-
2019, Farmstead Chardonnay, Long Meadow Ranch, Napa Valley, USA – 600,-Orange
2022, Fetească Regală, Podgoria Sarica Niculitel, Rumænien – 475,-Rosé
2022, Gut Hardegg Gimple, Niederösterreich, Østrig – 450,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, Frankrig – 600,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italien – 525,-
NV, Provençal Rosé, alcohol – 0.0%, Étiquette, Danmark – 375,-
Rød
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Tyskland – 575,-
2021, Nierstein Pinot Noir, St. Antony, Rheinhessen, Tyskland – 600,-
2020, Le Mas Rouge, Domaine Clavel, Languedoc, Frankrig – 475,-
2021, Escartefigue Rouge, Domaine Labedens, Rhône, Frankrig – 500,-
2021, Côtes du Rhône Villages Cigala, Domaine Saint-Étienne, Frankrig – 550,-
2021, Fleurie, Domaine des Marrans, Beaujolais, Frankrig – 600,-
2021, Bourgogne Rouge Côte D’Or, Maison Ambroise, Bourgogne, Frankrig – 650,-
2021, Hautes Côtes de Nuits, Rouge, Antonin Guyon, Bourgogne, Frankrig – 650,-
2019, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, Frankrig – 1295,-
2021, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italien – 475,-
2020, Gropello DOC, Cantrina, Lombardia, Italien – 550,-
2022, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italien – 550,-
2020, Barbaresco, Castelo de Neive, Piemonte, Italien – 950,-
2019, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italien – 850,-
2017, Barolo Bricco Boschis – Cavallotto, Piemonte, Italien – 1100,-
2017, Farmstead Pinot Noir, Long Meadow Ranch, Napa Valley, USA – 475,-Sød
2021, Huxelrebe Spätlese, Gustavshof, Rheinhessen,Tyskland – 475,-
2014, Port Late Bottega Vintage, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 525,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spanien – 575,-Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus
«Aamanns IPA» (7,3%) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Wiener Classic» (4,4% ) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Pilsner» (5,5% ) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Brown Ale» (5,6%) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Sæsonens Øl» – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-Alkoholfri
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale (0,5%) – 33 cl. 65,-
Doing Zero «Zen Citrus» IPA (0,5%) – 33 cl. 65,-
Doing Zero «Hazy Lazy» IPA (0,5%) – 33 cl. 65,-
Depanneur «American Wheat» (0,5%) – 33 cl. 65,-Snaps og Akvavit
Spørg din tjener for et større udvalg af snaps
Rugbrød – 55,-
Skovmærke – 55,-
Porse – 55,-
Æble-peberrod-citron – 55,-
Sæsonens snaps – 55,-
Cocktails
Salty Caramel Espresso Martini – 135,-
Vodka, kaffelikør, espresso, karamel, havsalt
Classic Negroni – 135,-
Gin, Campari, sød vermouth
Pisco Sour – 130,-
Pisco, rød Vermouth, rødvinsirup, appelsinbitter
Passion Martini – 125,-
Passionsfrugt, limesirup med limeblade, pisco, citron
Berry Punch – 135,-
Klarificeret kokospunch, rom, Curacao, bærsirupMocktails
Passion Cloud – 135,-
Passionsfrugt, citronverbena, citronsaft
Red Curtain – 130,-
Brombærsirup, citronsaft, æble iste.Longdrinks
Gin Tonic – 100,-
Rum & Cola – 100,-
Dark & Stormy – 100,-
Moscow Mule – 100,-
Vi kan også imødekomme ønsker om andre klassiske cocktails.Soft Drinks
Filtreret vand med eller uden brus, ad libitum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 45,-
Fever Tree, Indian Tonic – 45,-
Ginger Beer – 45,-Depanneur
Aranciata Rossa – 45,-
Limonata – 45,-
Sparkling Rhubarb – 45,-Bite Syrup Cordials
Citron, timian – 55,- / 125,-
Passionsfrugt – 55,- / 125,-
Hindbær, jordbær – 55,- / 125,-Rebæl
Citron, ingefær, honning – 45,-
Hyldeblomst, mynte, citron – 45,-
Hvid te, fersken, citronverbena – 45,-Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Double Espresso – 40,-
Americano – 40,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 50,–
Cappuchino – 50,-
Latte – 50,-
Iskaffe – 50,-
Te fra A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,- -
Selskaber
Grupper og selskaber 7-20 gæster
– find menu under book bord.
Menupris fra 370kr pr. person.Flere end 20 gæster, kontakt venligst
[email protected] -
Kommende menu
Menuen er gældende fra d. 30/04/24 – 10/06/24
FROKOST
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per. person.
Nye kartofler, syltede løg, løvstikkeemulsion, karse (V) – 125,-
Rygeostsalat, radiser, agurk, dild (V) – 135,-
Gammeldags modnede sild, creme fraiche, hyldeblomst, fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks, ramsløg, friskost, daikon, ristede mandler – 150,-
Hønsesalat, asparges, ærter, bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar, cornichoner, sennepsemulsion, svampekrokette – 150,-Lune Smørrebrød
Vi anbefaler 1-2 stykker per. person.
Asparges, hollandaise, pocheret æg, Fyrtårnsost, surdejsbrød (V) – 175,-
Håndpillede rejer, avocado, tomat-hvidløgsemulsion, surdejsbrød – 175,-
Smørstegt og paneret rødspætte, kål- og rodfrugtremoulade, citron – 165,-
Stjerneskud, rødspætte, håndpillede rejer, asparges, tomat-hvidløgsemulsion – 195,-Ost og Dessert
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade – 120,-
Rabarbertrifli, crumble, vaniljeis – 110,-
Hvid chokolademousse, jordbær, hyldeblomst, pistaciekrokant – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-Smørrebrødsmenu
Gælder ikke lune smørrebrød. Pris per person.
Vælg 2 stykker smørrebrød samt en dessert eller ost – 350,–Børnenes favorit
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave – 125,-AFTEN
3-Retters Menu – 395,-
Uden dessert kr. 330,-
Foretter
Vælg mellem
Ærterisotto, pancetta, ramsløg, Maestro ost
Rygeostsalat, radiser, agurk, dild (V)
Rimmet laksetatar, avocado, salsa verde
Håndpillede rejer, citron, tomat-hvidløgsemulsion, surdejsbrød (+45kr)Hovedretter
Vælg mellem
Asparges, hollandaise, pocheret æg, Fyrtårnsost, surdejsbrød (V)
Smørstegt og paneret rødspætte, kål- og rodfrugtremoulade, citron
Torsk, artiskokker, spinat, røget beurre blanc
Kyllingebryst, kartoffelgratin, sorte trompetsvampe, madeirasauceOst og Dessert
Vælg mellem
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade
Rabarbertrifli, crumble, vaniljeis
Petit Fours, fem stykker sødt
Appetizers
Hjemmelavet brød, smør – 20,-
Oliven – 30,-
Solsikkekernehummus, rugbrødschips – 35,-
Svampekroketter, 3 stk – 90,-Børnenes favorit
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave – 125,- -
Lunch
The menu is valid from 19/03/24 – 29/04/24
Smørrebrød
We recommend 2-3 pieces per person.
Small potatoes, pickled onion, bay leaf emulsion, cress (V) – 125,-
‘Rygeost-salad’, radish, cucumber, dill, smoked cheese (V) – 135,-
Marinated herring, dill, crème fraîche, pickled marigold, pork crisp – 110,-
Cold-smoked salmon, ramsons, fresh cheese emulsion, turnip sprouts – 150,-
Chicken salad, pickled celeriac, apples, kale, bacon – 150,-
Dry-aged beef tartare, cornichons, capers emulsion, mushroom croquette – 150,-Warm Smørrebrød
We recommend 1-2 pieces per person.
Mushroom toast, parsnip chips, crème fraiche, sourdough bread (V) – 165,-
Hand-peeled shrimps, avocado, tomato-garlic emulsion, sourdough bread – 175,-
Butter fried breaded plaice, remoulade, pickled onions, lemon – 165,-
Butter fried breaded plaice, hand-peeled shrimps, lemon – 175,-Cheese and Dessert
Two Danish cheeses, toasted rye bread, marmalade – 120,-
Rhubarb trifle, white chocolate, vanilla ice cream – 110,-
Petit fours, five small sweets – 110,-Smørrebrøds menu
Does not include warm ‘smørrebrød’. Price per person.
Choose 2 different types of ‘smørrebrød’ and dessert or cheese – 350,–Kid’s Favorite
’Frikadeller’ and potato salad, butter-fried plaice with remoulade and vegetable sticks – 125,- -
Dinner
The menu is valid from 19/03/24 – 29/04/24
3-Course Menu – 395,-
Without dessert for DKK 330,-
Starters
Choose between
Chervil soup, poached egg, bacon
‘Rygeost-salad’, radish, cucumber, dill, smoked cheese (V)
Cured salmon tartare, avocado, salsa verde
Hand-peeled shrimps, tomato-garlic emulsion, served on sourdough bread – (DKK +45)Main Courses
Choose between
Roasted cauliflower, Danish peas, whey velouté, ramsons (V)
Butter fried breaded plaice, remoulade, pickled onions, lemon
Cod, artichokes, spinach, smoked beurre blanc
Chicken breast, potato gratinée, black trumpet mushrooms, Madeira sauce
Cheese and Dessert
Choose between
Two Danish cheeses, toasted rye bread, marmalade
Rhubarb trifle, white chocolate, vanilla ice cream
Petit fours, five small sweets
Appetizers
Homemade bread, butter – 20,-
Sunflower seed hummus, rye bread chips – 35,-
Mushroom croquettes, 3 pcs – 90,-Kid’s Favorite
’Frikadeller’ and potato salad, butter-fried plaice with remoulade and vegetable sticks – 125,- -
Wine and beverages
Wine by the Glass
Sparkling
NV, Cava Brut Nature, Maria Rigol Ordi, Catalonia, Spain – 100,-White
2022, Gruner Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Austria – 115,-
2022, Sauvignon Blanc Kitzeck, Gerhard Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, Austria – 125,-
2022, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 95,-
2021, Grauburgunder, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen (alcohol-free 0.5%), Germany – 95,-
2022, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, France – 135,-
2019, Farmstead Chardonnay, Long Meadow Ranch, Napa Valley, USA – 135,-Orange
2021, Fetească Regală, Podgoria Sarica Niculitel, Romania – 105,-Rosé
2022, Gut Hardegg Gimple, Niederösterreich, Austria – 95,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy – 125,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, France – 135,-
NV, Provençal Rosé, alcohol – 0.0%, Étiquette, Denmark – 95,-
Red
2022, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italy – 130,-
2021, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italy – 95,-
2019, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piedmont, Italy – 170,-
2021, Escartefigue Rouge, Domaine Labedens, Rhône, France – 115,-Sweet
2021, Huxelrebe Spätlese, Gustavshof, Rheinhessen, Germany – 95,-
2014, Port Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115,-
NV, 3 years old dry, Barbeito, Madeira, Portugal – 95,-
Wine by the Bottle
Sparkling
NV, Cava Brut Nature, Maria Rigol Ordi, Catalonia, Spain – 550,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, France – 575,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, France – 850,-
NV, Eins Zwei Zero, Weingut Leitz, Rheingau (alcohol-free), Germany – 450,-White
2022, Gruner Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Wagram, Austria – 550,-
2022, Sauvignon Blanc Kitzeck, Südsteiermark, Austria – 575,-
2022, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 450,-
2021, Riesling, Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 725,-
2021, Grauburgunder, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen (alcohol-free 0.5%), Germany – 450,-
2020, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, France – 550,-
2022, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, France – 600,-
2022, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, France – 600,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Burgundy, France – 625,-
2021, Macon Loché, Domaine Couturier, Burgundy, France – 650,-
2020, Mercurey Blanc Les Rochelles, Domaine MIA, Burgundy, France – 875,-
2019, Saint Aubin Vignes Moingeon, Domaine Roux, Burgundy, France – 900,-
2022, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italy – 575,-
2019, Farmstead Chardonnay, Long Meadow Ranch, Napa Valley, USA – 600,-Orange
2021, Fetească Regală, Podgoria Sarica Niculitel, Romania – 475,-Rosé
2022, Gut Hardegg Gimple, Niederösterreich, Austria – 450,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, France – 600,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy – 525,-
NV, Provençal Rosé, alcohol – 0.0%, Étiquette, Denmark – 375,-
Red
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Germany – 575,-
2021, Nierstein Pinot Noir, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 600,-
2020, Le Mas Rouge, Domaine Clavel, Languedoc, France – 475,-
2021, Escartefigue Rouge, Domaine Labedens, Rhône, France – 500,-
2021, Côtes du Rhône Villages Cigala, Domaine Saint-Étienne, France – 550,-
2021, Fleurie, Domaine des Marrans, Beaujolais, France – 600,-
2021, Bourgogne Rouge Côte D’Or, Maison Ambroise, Burgundy, France – 650,-
2021, Hautes Côtes de Nuits, Rouge, Antonin Guyon, Burgundy, France – 650,-
2019, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Burgundy, France – 1295,-
2021, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italy – 475,-
2020, Gropello DOC, Cantrina, Lombardy, Italy – 550,-
2022, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piedmont, Italy – 550,-
2020, Barbaresco, Castelo de Neive, Piedmont, Italy – 950,-
2019, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piedmont, Italy – 850,-
2017, Barolo Bricco Boschis – Cavallotto, Piedmont, Italy – 1100,-
2017, Farmstead Pinot Noir, Long Meadow Ranch, Napa Valley, USA – 475,-
Sweet
2021, Huxelrebe Spätlese, Gustavshof, Rheinhessen, Germany – 475,-
2014, Port Late Bottega Vintage, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 525,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spain – 575,-Beer
Organic draft beer from Herslev Bryghus
«Aamanns IPA» (7,3%) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Wiener Classic» (4,4% ) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Pilsner» (5,5% ) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Brown Ale» (5,6%) – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-
«Seasonal beer» – 40 cl. 70,- / 50 cl. 85,-Non-alcoholic
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale (0,5%) – 33 cl. 65,-
Doing Zero «Zen Citrus» IPA (0,5%) – 33 cl. 65,-
Doing Zero «Hazy Lazy» IPA (0,5%) – 33 cl. 65,-
Depanneur «American Wheat» (0,5%) – 33 cl. 65,-Snaps & Aquavit
Rye bread – 55,-
Woodruff – 55,-
Myrica gale – 55,-
Apple-horseradish-lemon – 55,-
Seasonal snaps – 55,-
Cocktails
Salty Caramel Espresso Martini – 135,-
Vodka, coffee liqueur, espresso, caramel, sea salt
Classic Negroni – 135,-
Gin, Campari, sweet vermouth
Pisco Sour – 130,-
Pisco, red Vermouth, red wine syrup, orange bitters
Passion Martini – 125,-
Passion fruit, lime leaf syrup, pisco, lemon
Berry Punch – 135,-
Clarified coconut punch, rum, Curacao, berry syrup
Mocktails
Passion Cloud – 135,-
Passion fruit, citron verbena, lemon juice
Red Curtain – 130,-
Black currant syrup, lemon juice, apple ice teaLong drinks
Gin Tonic – 100,-
Rum & Cola – 100,-
Dark & Stormy – 100,-
Moscow Mule – 100,-
We can also accommodate requests for other classic cocktails.Soft Drinks
Filtered water still/sparkling per person, ad libithum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 45,-
Fever Tree, Indian Tonic – 45,-
Ginger Beer – 45,-Depanneur
Aranciata Rossa – 45,-
Limonata – 45,-
Sparkling Rhubarb – 45,-Bite Syrup Cordials
Lemon, thyme – 55,- / 125,-
Passion fruit – 55,- / 125,-
Raspberry, strawberry – 55,- / 125,-Rebæl
Lemon, ginger, honey – 45,-
Elderflower, mint, lemon – 45,-
White tea, peach, lemon verbena – 45,-Warm drinks
Coffee from Ønsk
Double Espresso – 40,-
Americano – 40,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 50,–
Cappuchino – 50,-
Latte – 50,-
Ice Coffee – 50,-
Tea from A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,- -
Groups
Groups and parties
Groups and parties with 7-20 guests
– see the menu under book table.
Menu price starts from 370 DKK per person.For more than 20 guests, please contact:
[email protected] -
Upcoming menu
The menu is valid from 30/04/24 – 10/06/24
LUNCH
Smørrebrød
We recommend 2-3 pieces per person.
New potatoes, pickled onion, lovage emulsion, cress (V)- 125,-
‘Rygeostsalat’, radish, cucumber, dill, smoked cheese (V) – 135,-
Marinated herring, crème fraîche, elderflower, pork crisp – 110,-
Cold-smoked salmon, ramsons, cheese emulsion, daikon, almonds – 150,-
Chicken salad, asparagus, peas, bacon – 150,-
Dry-aged beef tartare, cornichons, mustard emulsion, mushroom croquette – 150,-Warm Smørrebrød
We recommend 1-2 pieces per person.
Asparagus, Hollandaise, poached egg, ‘Fyrtårnsost’, sourdough bread (V) – 175,-
Hand-peeled shrimps, avocado, tomato-garlic emulsion, sourdough bread – 175,-
Butter fried breaded plaice, remoulade, pickled onions, lemon – 165,-
‘Stjerneskud’, plaice, hand-peeled shrimps, asparagus, tomato-garlic emulsion – 195,-Cheese and Dessert
Two Danish cheeses, toasted rye bread, marmalade – 120,-
Rhubarb trifle, crumble, vanilla ice cream – 110,-
White chocolate mousse, strawberries, elderflower, pistachio crunch – 110,-
Petit fours, five small sweets – 110,-Smørrebrøds menu
Does not include warm ‘smørrebrød’. Price per person.
Choose 2 different types of ‘smørrebrød’ and dessert or cheese – 350,–Kid’s Favorite
’Frikadeller’ and potato salad, butter-fried plaice with remoulade and vegetable sticks – 125,-DINNER
3-Course Menu – 395,-
Without dessert for DKK 330,-
Starters
Choose between
Pea risotto, pancetta, ramson, ’Maestro’ cheese
‘Rygeostsalat’, radish, cucumber, dill, smoked cheese (V)
Cured salmon tartare, avocado, salsa verde
Hand-peeled shrimps, tomato-garlic emulsion, sourdough bread – (DKK +45)Main Courses
Choose between
Asparagus, Hollandaise, poached egg, ‘Fyrtårnsost’
Butter fried breaded plaice, remoulade, pickled onions, lemon
Cod, artichokes, spinach, smoked beurre blanc
Chicken breast, potato gratinée, black trumpet mushrooms, Madeira sauce
Cheese and Dessert
Choose between
Two Danish cheeses, toasted rye bread, marmalade
Rhubarb trifle, crumble, vanilla ice cream
Petit fours, five small sweets
Appetizers
Homemade bread, butter – 20,-
Olives – 30,-
Sunflower seed hummus, rye bread chips – 35,-
Mushroom croquettes, 3 pcs – 90,-Kid’s Favorite
’Frikadeller’ and potato salad, butter-fried plaice with remoulade and vegetable sticks – 125,-
Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Frokost
Søndag – mandag 11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag 11.30-16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – torsdag 17.00-22.00
(Sidste bestilling 20.00)
Fredag – lørdag 17.00-23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Søndag – mandag – aftenlukket
Bar & café
Søndag – mandag 11.00-17:30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag 11.00- 22:00
(Sidste bestilling 21.30)
Fredag – lørdag 11.00- 23:00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende 3-retters menu, som også er ideel til teatergæster.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.
VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.